ràdio nostra

[2012]

Centre per a jubilats cedit per l’Ajuntament de Barcelona

En la primera fase es realitza un estudi del client, l’Ajuntament, dels locals que ja ha contruït per a jubilats i de les activitats que s’hi realitzen. El següent de l’usuari, un target d’homes i dones d’entre 65-80 anys. D’aquí s’arriba a la idea de crear una emisora de ràdio local on els jubilats són els locutors. Es realitza un diagrama i un programa funcionals per calcular els espais necessaris i els metres que ocuparien en el local aproximadament. El concepte del projecte és el riu, amb la idea de connexions, continuïtat, camí llarg, dificultats, inici-final, línies sinuoses i el pas del temps. Encaixa perfectament en la planta allargada del local i en la funció d’una ràdio; comunicar i expandir. Aquests conceptes es fan visibles en el disseny de l’interior.

Plànols emplaçament

Plànols planta acotada

Plànols secció acotada

Plànols zonificació_detalls planta_alçat

Zona de recepció i comunicació

Zona de descans

Sala polivalent

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: